Nuffnang Code

Wednesday, June 28, 2017

FIFTY SHADES DARKER REVIEW by NONIA

hello. im fully writer now. even JOBLESS sejak bulan 2 tahun ni. SERIOUSLY busy. banyak sangat benda yang aku kerjakan. so RAYA2 nih la time nak download2 semua MOVIE , tengok dengan TENANG dan bagi REVIEW.

hmmmmmm. aku da cuba memahami sejak FIFTY SHADES GREY apakah KONSEP dan POIN yang cuba d ketengahkan masih lagi ta dapat. nak kata ROMANTIC STORY ta ada PLOT, KONFLIK pon kurang. nak kata  SOFT PORN pon ntah la. ta SENSUAL sangat pon. nak kata cerita PSIKO ta akan la.



melainkan excited tengok LUXURY si CHRISTIAN GREY. tu je la yang menarik.

hmmmmm mungkin aku BIAS sebab ta suka Dakota Johnson sebab aku ta rasa dia SEXY dan dia tak LAWA dan nampak MATURED sangat2.

ta ada pon SCENE yang dia nampak cantik kecuali dalam GAMBAR2 besar kat GALLERY tu. jadi aku ta faham kenapa CHRISTIAN GREY obses sangat dengan Anastasia Steele.


ANATASIA STEELE pon ta ada ATTITUDE sangat melainkan ta suka CHRISTIAN GREY gunakan kekayaan untuk tolong dia.

kalau nak carik cerita SENSUAL . TWILIGHT is more better. walau aku pon ta suka TWILIGHT.

akhir sekali ta guna kalau NOVEL sampai 3 VOLUME tapi NO POIN. jadi conclusion aku MAT SALEH pon kadang2 buat NOVEL/ MOVIE takde quality RATING kat IMDB pon krik3 sangat

jadi tk payah tengok pon tkpe. ta romantic guys and sangat terrible. bye.

Monday, May 22, 2017

AGENT DROPSHIP DIPERLUKAN

HI LOVELIES, i OPEN AGENT DROPSHIP REBELLOVER.STORE.MY now. nak tahu untuk barang apa? jeng.. jeng.. jeng... yang penting harga WHOLESALE and low dari RETAIL yang i jual.yang best nya i akan bagi banyak BENEFITS as SELLER kepada you all . you all ta boleh EXPECT and IMAGINE okay, i OPEN utk 50 orang terawal sahaja. post ni akan d delete bila penyertaan cukup. valid before 27/5 shaja ok. do dm or wa 0173103210 for ENQUIRY. love yay 😘😘😘

Tuesday, May 9, 2017

KURTA HAJJ

Hi Love , jum visit my ig @rebellover.store.my atau Wa 0173103210 untuk dapatkan baju2 kurung moden, kebarung, kebaya, jubah , kurta lelaki sempena RAMADHAN dan SYAWAL yang da nk COMING SOON ni serta produk2 kecantikan dan kesihatan yang TRENDING and HOT SELLING dari MALAYSIA, KOREA, JAPAN, THAILAND .meh kita shopping online. Free consult you all. Tanya tapi tak beli pon sokay. i ok sajork. yang penting i tak fake and bukan jgk account fake yang nak cari liker. dan i do this kind of bisnes because to have money for better life. but much more because this is my passion , love to consult , motivate people, help people, self esteem and i memang tak boleh duduk diam. sorry. spread love you all.

JUBAH LIMA WAKTU

Hi Love , jum visit my ig @rebellover.store.my atau Wa 0173103210 untuk dapatkan baju2 kurung moden, kebarung, kebaya, jubah , kurta lelaki sempena RAMADHAN dan SYAWAL yang da nk COMING SOON ni serta produk2 kecantikan dan kesihatan yang TRENDING and HOT SELLING dari MALAYSIA, KOREA, JAPAN, THAILAND .meh kita shopping online. Free consult you all. Tanya tapi tak beli pon sokay. i ok sajork. yang penting i tak fake and bukan jgk account fake yang nak cari liker. dan i do this kind of bisnes because to have money for better life. but much more because this is my passion , love to consult , motivate people, help people, self esteem and i memang tak boleh duduk diam. sorry. spread love you all.

Wednesday, March 22, 2017

MILO ENERGY CUBE MURAH

HI EVERYONE. HOT SELLING MILO ENERGY CUBE MURAH PROMO RM 50 NP RM 60 SELF PICKUP AREA AMPANG ATAU POS KE AREA MANA2 SAHAJA . POS CAJ RM 8 SM DAN RM 12 SS. WA SYA 0173103210 NONI. LOVE YAY


Tuesday, February 28, 2017

IOPE CUSHION BLUSHER MURAH

Hi Love , jum visit my ig @rebellover.store.my atau Wa 0173103210 untuk dapatkan produk2 kecantikan dan kesihatan yang trending dan best.meh kita shopping online. Free consult you all. Tanya tapi tak beli pon sokay. i ok sajork. yang penting i tak fake and bukan jgk account fake yang nak cari liker. dan i do this kind of bisnes because to have money for better life. but much more because this is my passion , love to consult , motivate people, help people, self esteem and i memang tak boleh duduk diam. sorry. spread love you all.


V CARE FOUNDATION MURAH

Hi Love , jum visit my ig @rebellover.store.my atau Wa 0173103210 untuk dapatkan produk2 kecantikan dan kesihatan yang trending dan best.meh kita shopping online. Free consult you all. Tanya tapi tak beli pon sokay. i ok sajork. yang penting i tak fake and bukan jgk account fake yang nak cari liker. dan i do this kind of bisnes because to have money for better life. but much more because this is my passion , love to consult , motivate people, help people, self esteem and i memang tak boleh duduk diam. sorry. spread love you all.