Nuffnang Code

Monday, August 15, 2016

Seksi Ovari, Fazleena Hishamuddin Review by Nonia

Hi,

Nak review sedikit Poem book by Fazleena Hishamuddin. Jujurnya kehadiran buku ni dah terlalu lama, tapi memandangkan Noni tak ada masa memikirkan makanan jiwanya. maka tidak kesempatan la membeli dan meneliti puisi2 dalam poem book yang Noni kira agak hot selling ni.

Noni suka. mungkin sebab noni tengah bosan dan sunyi. hahahha. tapi serius. noni tak suka sangat poem malay. sebab noni lebih suka ayat yang skema dan bahasa yang betul2 pure malay. jadi noni lebih suka poem indo.



Seksi Ovari memang rasa perempuan. tapi rasa perempuan yang agak dominan dan tidak terlalu kalah. tak lembik dan tak mendayu. ada jiwa kental. ya , persis perempuan skesis.

noni rasa noni sejenis perempuan yang macam tu. buku ni juga bagi sedikit inspirasi. tak membawa kesedihan walau ada rasa kecewa dan sakit. noni rasa buku yang bagi jiwa down tu tak bagus untuk health kot.

Obiously, Noni nak bagi 4 star .


No comments:

Post a Comment