Nuffnang Code

Sunday, August 21, 2016

Being Me Part 2

Sungguh, aku dah puas pujuk diri aku tak kisah, tak peduli. tapi nampaknya aku masih ingatkan dia. yang jadi mangsa Ex aku. tempat aku become normal. kononnya. tapi harapnya.

first DIA memang dont feel me. sedikit pon. i guess and refer to apa yang dia terus terang. noni percaya dia. dia tak tipu. dia tak ada feeling,

i accept. and i know he is better Men dr lelaki2 tak nak comit yang selalu aku imagine nak musnahkan and nak carik2 sampai puas.hahaha.

dia tak bagi harapan. itu pon dah cukup prove yang dia baik. noni tahu dia baik.

lagi bagus kita nampak isi hati yang terang bersuluh walau sakit nya tanggung feelin yg banyak sorang2 dari betray kita dr belakang mcm like bpura2 cinta tapi sebenarnya no feelin.

FULL STOP. no more tanda tanya pasal apa yang dia rasa.

Tapi untuk memahami hati sendiri tak pernah habis kan.

noni masih tak lupakan dia. Yes noni sayang relay tu. tp relay tu mcm complex kalau bia je.

noni harap hati noni kuat terima kenyataan yang dia tak akan carik noni lagi. and noni pon jangan lah carik dia. is not worth and and ta ada benda pon yang boleh buat relay ni jadik work.

noni perlu teruskan hidup. cinta orang yang cintakan noni sepenuh hati. lupakan DIA macam feelin tu tak pernah wujud, i swear kalau dia bukan my soulmate i will make apa yang i pernah tulis pasal dia cuma cerita orang hilang akal.

semua ni tak benar ok. kalau dia bukan soulmate apa yang noni dah tulis noni rasa itu minta jangan d klaim. because noni tak suka jadi perempuan yang everytime kenal guys, jatuh cinta and react same reaction. is totally not me.

Hi, please pray for me.

to him, ni 22 Aug. i belum lupa kat you. tp i harap sgt boleh lupa. you pcaya i bole lupakan you anytime. but you dont look at me. im crying when i realize i ada feelin dekat you. i rasa feelin tu banyak. i ta tau kenapa orang macam you bole touch my heart n i boleh biarkan smpai rasa tu jadi dalam. kalau you soulmate i, ptama sekali yang i akan buat , i akan buat you rasa sakit tu sma mcm i pernah rasa. lepas tu i nak tampar banyak2 kali muka you, sampai you marah. sbb i ta pernah nampk you marah. i nk tengok muka you mcm selalu i buat, tapi i nak nampak muka tu ada perasaan and you tahu you cant hide me your feelin. last sekali kalau ada feelin just say it, simple and easy and kita bole hug each other lepas tu and smpai bila2.

you tahu i cuma nak happy. i ta nk kesian you. sbb i pon ta pernah kesian kt diri sendiri. you know i tough girl. i boleh redah apa je.

No comments:

Post a Comment