Nuffnang Code

Tuesday, May 24, 2016

Roti John Cheese


Hi,,
Nak food review FOC today. Kalau favorite korang roti john try la pergi ke KOPI SIAM taman bukit teratai, ampang. Honestly noni ni susah nak bagi comment positive kalau bab makanan. Sbb zaman hipster ni memang banyak yang jual makanan bagi melepaskan batuk d tangga sje.
And noni pon sebenarnya tak percaya food review on social media. sebab orang sekarang ni pandai buat strategi marketing mana la tau diorg sendiri yang bagi positive review. Reference yang boleh percaya bab2 makanan ni memang close friend jee.
Yang noni rasa so far roti john cheese kilo, vanilla big cup and green tea vanilla big cup.
Roti john cheese not bad la, boleh dimakan, kenyang, cheese sdang2 tak banyak tak sikit. One of favorite food noni memang roti john, so noni bagi 3.5 star utk roti john dia. Sbb noni imagine pon memang indah khabar dr rupa. Maklum la benda viral ni bukan boleh percaya pon. Tapi harga agak mahal.
Walaupun ramai yang comment yang kedai ni lambat served noni rasa masa noni pergi ada improvement n sistematikla. So far tak lambat. Air tak smpai 10minit da sampai, makanan dlm 15minit.
Selain tu, kedai ni ada side dish lain gak. Macam burger, meatball. Tp ta tau la sedap ke idak. Lgpun selera orang bg noni tak sama level kot dengan noni.


Meatball ikea misalnya. Org duk puja dappp. Tapi bg noni antara meatball tak sedap adalah meatball ikea. Serupa meatball frozen n lg sedap bakso meatball pasar malam.
Sape same citarasa nan noni tentang meatball ikea tu mungkin bole percaya la sedikit sje food review noni tentang roti john cheese kt kopi siam. Lg2 kalau yang pminat roti john tu. Should be try la.
Tp air big cup dia agk kureng la. Vanilla rasa mcm susu, green tea vanilla pon ta ummphh.
mmg la air je pon suppose standard rasa la kn, tapi mmg kureng sikit. Maybe noni punya air je la kot kedai tu terbuat kureng sedap. Ok. .


No comments:

Post a Comment