Nuffnang Code

Friday, February 12, 2016

PERIOD

Hello . Macam biasa title entrie ta ada kena mengena dengan content. Tapi ada noni kecahhhh.
Dan nampaknya blog noni juga telah menjadi sebagai diari peribadi plk sekarang. Dun worry noni tiada siapa nk jadi stalker dan jdi reader blog syok sndiri ni.

Soooooo. Noni bolehhh cerita apa noni suka laaa ya. Hahahah.
lately noni memang jiwa kacau. N honestly noni try searching someone yang noni bole share rasa ni.
Im looking for FRIEND thts.

Dulu masa dekat Uni noni ada KZ. Kalau sharing rasa yg agak merepek meraban noni tak cari member2 noni yang mind clean. Sbb ta nak rosak kan mind diorg kalau boleh.
Bukannn mknenya noni dengan kz ni dirty mind. Tapi kalau nk cerita benda2 yang complex ni susa skit nak carik member yang bole faham dan terima.

Lagipun tak semua boleh faham konsep share tanpa sempadan logik dan perasaan. Kadang2 mcm kena think out of the box jugak la kalau share all that on mind ni. Huahahha.
Ok. Nak jadikan cerita. I found one guy yang noni boleh share. Tanpa prejudis, tanpa rasa diskriminasi.

How lucky i am now. Dia lg muda. Tapi dia mature dari cara berfikir. Neutral.



Tapi honsetly dia memang baik. Siap kata nk kenalkan noni dengan gf dia. Sbb dia kata dia da janji dengan gf dia kalau dia nak keluar dengan sesiapa cuma bole dengan orang yang gf dia kenal.
So kalau noni dah kenal nan gf dia bole la dia bwak noni keluar jalan2. How sweet kau dikk.

Tapi noni dah yakinkan dia. Noni ta kesah . Means noni tak nak pon hangout bagai2 dengan kau atau gf kau.
Noni bgtau noni appreciate friendship. kalau tak dapat jumpa orang f2f utk bkenal kenalan pon no prob and no hard feelin.

Kadang2 cukup la d alam maya sje.. kadang2 tu lebih baik.

Sebenarnya no wonder la dia respect noni. gf dia sendiri jauh lebih busia. Sorry la guys. Memang lelaki lebih muda pandai approach.

So kalau lelaki muda dapat isteri dan gf yang hot hot fikir2 la sebab apa.

Sbb guys lack of respect mmg boleh pergi mereput.  bye

No comments:

Post a Comment