Nuffnang Code

Friday, October 9, 2015

Braces Appointment 2.0

Hi,Sorry noni lambat update pasal appointment braces untuk yg kli ke 2. Bz sedikit.

Noni tak cabut Gigi bahagian bawah lagi. Tp dah pasang braces bahagian bawah. Doc tu tak pasang metal pada Gigi yang sepatutnya  d cabut. So kena la pergi dentist yang lain. Doc ni tak ambil risk utk mencabut Gigi ya.  

Dat y cost lbih murah dr dentist lain. Deposit yang noni baya utk pasang braces atas Dan bawah hnya rm800 itu pun 2 Kali membaya. 

rm400 noni baya masa pasang bahagian atas pd bulan lepas. Pada bulan ni pasang bahagian bawah baya rm400.

Untuk next appointment Dan bulan2 berikut nya bole la baya sebulan rm100. Kalau kome tak Ada duit kome baya la dua bulan sekali tp baya la rm200. Begitu la cara pembayarannya sampai la total keseluruhan cost tu lngsai.

Nthla kalau Gigi korang ok tak bermasalah tak worth nak pakai. Nk makan susah satu hal. Nnty kerap la ulcer Ada.

Klau takat nk berfesyen dengan rubber berkaler2 ni nthla.Okla. klau student bole accept. Tp kalau da working tak rasa exciting pon nk menukar rubber berkaler. Asal ta Ada orang nak tumpu pada Gigi besi kau Dan tak nmpk weirdo okla.



Noni pilih kaler pink. Kalau tngkp gmba pon tak over sgt nmpk. Nnty la next time tgok mood nak pilih kaler pe. Lgpun noni bukan hntu selfie. 

Tu la cme kisah Nya dulu cukup tragis kne ejek hntu Gigi bagai. 

Forget the past. Tp bukan mkne kita lupa siapa kita dlu. Am I right??

No comments:

Post a Comment