Nuffnang Code

Friday, September 18, 2015

TOLUNA Survey Berbayar

Hi,
kalau korang nak cari website yang boleh bayar korang without korang keluarkan money sesen pun. Korang boleh try buat toluna survey berbayar.

Surely toluna akan bayar korang melalui PAYPAL. walaupun tempoh transfer ke PAYPAL tu akan memakan masa. minta korang bertabah la ya kalau da boleh cash out tu.


Masa yang diambil lebih kurang sebulan juga. Hasilnya tak ada lah banyak tapi yang penting kita kena pandai cari duit dalam keadaan ekonomi Malaysia yang teruk ni.


Kalau diikutkan noni da boleh cash out lebih dari amount ni tapi disebabkan noni main cabutan bertuah dan giftie maka mata ganjaran noni hilang begitu sahaja. huhu. menyesal noni.

Noni tengah tunggu clixsense bayar noni untuk kali yang ketiga. siapa nak bagi usd8 youolsss. OKLAH KAN.

noni nasihatkan korang cubalah daripada korang sibuk jadi keyboard warrior dekat fesbuk. Good Luck korang !!


No comments:

Post a Comment