Nuffnang Code

Wednesday, September 16, 2015

Murtabak Cheese at Selangor

Hi. ni bukanlahh kali pertama noni makan murtabak cheese. sblum ni ada sekali noni try. memang sedap dan tak muak . mungkin sebab satu layer. nipis2 je jadi sedap dan kenyang pon secukup rasa gitu..

dan bila noni nak pergi untuk makan lagi murtabak cheese buat kali kedua dekat tempat yang sama. kedai tu da tak ada lagi. sedih. 

jadi noni cari jalan untuk pergi tempat lain yang ada murtabak cheese.

bermulala sesi mencari d google. murtabak memang asal dr Johor rasanya. kalau dekat Johor rasanya lagi senang nak cari murtabak cheese ni.

cari punya cari. dah mark trus gerak dari ampang ke bandar bru bangi seksyen 7. 

jauh laaa. tp noni pon asl belajar dr UKM bangi. so rasa bangi tu still pejam mata lagi kalau nk pergi. tak rasa macam asing sangat. 

                                      


ni murtabak cheese mix ayam dan daging. dua layer. kenyang alhmdulilah. 


                                             


memang selamat lah makan balik ampang Zzzzzz la nmpknya d Malaysia Day. kalau nak try boleh pergi Sri Bestari KK bndr baru bngi Seksyen 7 ya.

p/s: noni fedup nan blogspot setting bila publish date time lari. sorry. ;//

No comments:

Post a Comment