Nuffnang Code

Tuesday, September 1, 2015

Hitman Agent 47 review by Nonia

hi. noni nak review sikit , sikit je pasal Hitman Agent 47 yang baru sahaja noni tengok. 

pada pendapat noni Hitman Agent 47 tk seganas Hitman yang noni tengok sebelum ni. tak pasti hitman tahun 2007 kot.

Agent 47 muka romantik , muka ada perasaan.

compare yg lama noni tengok hero tua. muka ganas, tak ada perasaan. action pon mmg gempak.

kali ni agent hitman lama pun ada kt scene last agent 47. rindu hitman lama. sorry sangat.

walau pon plot hitman sblum ni da tak ingt macam mana. rasa nya perasan tengok action masa tu agak excited.

walau masa tu pon kalau d ikotkn terslah bli tix. padahal nk tgok cte antuu.

klau minat action layan je. tp ta rasa la smpai nk tgok bkali2 hitman agent 47. papai. 


No comments:

Post a Comment