Nuffnang Code

Sunday, September 6, 2015

Braces Appointment Part 1.1

hi. maka settle la appointment 1 noni buat braces. seperti yang d kata.

doc cume buat braces d bahagian gigi atas. utk dua hari suppose tak bole mknan yang keras sejuk dan panas. myb tkot bracket ta lekat lg n longgar.

tp macam biasa nafsu makan mgatasi segala nya. nak ikutkn ta ada noni nak pantang apa. yelaaa mana tahan nk stop makan. 

klau d ikotkn skit tu ta ada la sangat. utk satu je sakitnya. tp susah skit nak makan lahhh.

utk next noni kena cabut gigi bawah dlu lepas tu baru bole buat appointment utk pasang gigi bawah tu. bila da cabut gigi bawah lg susa la nak mam nnti. huahahha. orang kata pakai braces ni bole buat jadi kuruih.

ok. misi menjadi kuruih mcm azalna d teruskan.

next appointment ta tau lg bila. noni pakai braces metal je , ceramic mahal. no money at all.

utk yang first time ni doc tak bagi pakai berkaler , dia kata next bru bole pilih kaler n design bagai kat braces.

is okay doc noni enjoy je dlu pakai yang plain ni. 


ok. abaikan mata noni. pasal tngkp gmbr nmpk braces tu. sbnrnya mmg agk susa nk ttp mulut rapat bila pakai braces. 2nd day ni bru ok. tp klau tdo mmg ta rapat la mulut.

No comments:

Post a Comment