Nuffnang Code

Wednesday, August 19, 2015

Tokyo Pastry , Avenue K

salam. semalam noni curi tulang balik cepat sebab boss pun pergi oversea. balik rumah jap siap2 lepak nan bff.

macam biasa sasaran nk tngkp gmbr kt root top avenue K dan cari tempat makan yang comel comel hipster mister.


ni la root top katanya yang budak teen suka lepak. tapi sebab noni perasan macam teen so noni pon tuju la kt sni.


ni book menu tokyo pastry. perlu ke tngkp gmbr ni. perlu la buat ada ada. kahkahakha


ni tokyo melon vanilla. ok la. tapi manis lua dia agk kegulaan dan dlm ada inti vanilla oreo lagi. temanya d tokyo pastry ni oreo kot.


noni suka keki. ni keki crepe. oreo mille crepe. tapi tk 5 star lg sbb noni pnh rasa lagi dap dr ni.


ni laici rasberry. noni tak rasa . bff yang punya. tp nampk menarik sbb ta pnh rasa kedai lain ada combine dua buah ni jadi air.


ni air noni ice blended oreo. kn da kata.


ni nama nya twins. ok la dap jgk. bole la buat sdp sdp tekak. combination roti sand, bacon beef, sosej dll.

 enjoy je sebab nak borak2 kosong je lebih. siapa suka jalan jalan makan makan. cubalahh. 

papai.

No comments:

Post a Comment