Nuffnang Code

Saturday, August 15, 2015

Muzium 3D art di Lukut PD

salam malam hari. noni ini kurang extreme kurang bersukan. jadi noni suka xtiviti yang santai sperti portluck, lepak kedai kopi dan lain2 xtiviti yang relaxing.

lately banyak tempat2 menarik yang kita boleh visit dalam negeri kita.

rasanya semua negeri kat Malaysia dah ada kot muzium art 3D ni.

seronok bakkk hang. korang just bjet rm30 seorang korang bergambar la sepuas mungkin.


rugila kalau kita pergi vacation tp tak lawat tempat2 macam ni


kalau pergi vacation rajin2 la search tempat2 menarik


real kan. kalau korang jenis kuad lakon lagi syokkkk.




kalau noni pergi tempat best2 noni share lagi. papai

No comments:

Post a Comment