Nuffnang Code

Monday, August 17, 2015

KWSP ku

ok . ni masalah noni yang betul betul . Sebenarnya kwsp noni bulan Disember 2014, Januari dan Mac 2015 masih lagi tak masuk ke dalam akaun KSWP.

mungkin silapnya dari noni juga sbb tak follow up sangat dengan KWSP

tapi noni dan banyak kali hantar surt pelarasan. kisahnya bila terhantar borang A caruman untuk Feb terdouble hantar atas bulan yang sama.

Bila lah nak settle bila noni call KWSp bgtau memang lambat. penkreditan katanya ambil masa 21 hari atau 14 hari bekerja d beritahu oleh orang yang berlainan.

noni pasti kalau noni tak perasan perkara ni mungkin KWSP buat derk je dengan 3 bulan yang tak masuk akaun tuu.

sekarang apa yang mampu noni lakukan hanyalah berhuhuhu shaja lah sampai hujung bulan ni tengok macam mana

sedih la macam ni.

No comments:

Post a Comment