Nuffnang Code

Monday, August 17, 2015

Fenomena Manusia Aneh Version 2.0

sepanjang noni berkerja . ulang alik naik public transport. noni cuma selalu perasan manusia ramai hipo. termasukla noni. 

wahh kalau cerita pasal caliph buskers siapa tak kenal. OKU yang fofular la dekat Malaysia.

masa mula2 keluar dekat tv. jadi trending. OKU dengan bakat yang mengharukan. menyentuh hati orang. macam2 lagi la pujian macam tak pernah nampak OKU nynyi masa kau jalan2. noni dengar biasa je. tak lah sampai kau rasa suara dia sedasyat Amy search.

tak ada la meremang kan bulu roma noni.
ini bukan lah cerita nya. cerita sebenar manusia indah khabar dari rupa. 

naik public transport korang2 akan sentiasa lahh nampak orang OKU. yang pelik nya manusia2 prihatin dalam social media tak muncul dalam alam realiti. ke orang prihatin budiman semua tak naik public transport ya??

sudah la itu belum bab orang minta sedekah yang berdiri depan kau tapi kau buat derk malah tak cakap apa2.

noni tak baik. serious. tapi tak ada la sampai orang buta berdiri depan dan noni duduk. belum lagi smpai orang buta jalan tak langsng bagi laluan dan jalan melulu macam kau dah lambat pergi kerja padahal sekarang dah habis office hour.

tak payah la cerita gebang. baik lelaki sihat walafiat, perempuan lemah lembut gemalai lagi pefer belek hp kot dr concern hal2 sekeliling. 


ada hati nak update suruh share2 liking3 itu ini. sorry . kita kurang peka. itu sahaja.  nampak tapi buat2 tak nampak. selfish apa2 bnda mesti utamakn diri sendiri.

noni manusia biasa. ta perfect. kadang2 turut jadi aneh. tak minta jangan gebang, tak minta jangan selfish, tak minta jadi prihatin. cuma jangan jadi aneh teruk sebab social media. 

sekarang faham la noni kenapa arwah loloq pernah kata dia nk menulis sampai dia tua cuma dia harap dia tak jadi manusia pelik.

terbukti. 

No comments:

Post a Comment