Nuffnang Code

Tuesday, August 25, 2015

Exists Sepanjang Zaman

Hari ni noni nak cerita pasal band local yang sentiasa d hati noni. bermula dr ezad yang jadi vocalist sehingga ezad bukan vocalist.

noni masih sayang exists walau tanpa ezad.

tpi ezad tnpa exists is nothing dan exists tnpa ezad is nothing.

bermula pada tahun 2005 exists memuncak dengan lagu Jesnita. bmula dari situ juga noni start follow exists punya lagu dan pkembangan seni.

walau noni sendiri kurang suka dengan lagu Jesnita. Julia is much3 better. 

sebab mungkin jiwa noni pun tengah memuncak masa itu. noni sering bila ke cyber cafe buka website waliwalak exists. 

Noni tak mengaku sebagai seorang yang terlalu loving. noni tak mengaku jiwang karatz. 

itu yang orang selalu anggap bila suka band local. tpi ramai orang urban tak tahu . dan orang yang ta berapa urban pon ta tahu. anggap exists band local biasa yang typikal. 

noni adore arwah loloq punya lirik. noni adore muzik exists. noni adore suara ezad. thats all.

exists lejen. bagi noni sama lejen dengan search dan wings. tp muzik lebih muda macam flop poppy pretty ugly oag spider dan the times.

ada seperti dulu dan paragon album yang noni beli tp lenyap hilang setelah usia memakan jiwa dan hati excited noni terhadap semua perkara. tp tetap ada sesisa jiwa yang sangat suka pada sesuatu. noni ta obses. bukan noni berubah.

kalau d ikutkn muzik exists da lama 
terarah kepada muzik brit pop. fluent exists ialah the beattles. 

bukan satu dua lagu yang terarah itu. ada  stu album skali brit pop tu ta tertinggal.

exists sepanjang zaman. siapa betul2 suka muzik exists dia akan pefer lagu2 exists macam kerana percayakan siti , jangan gentar, hani lempengnya hangus, kapal terbang kertas, mama tolong lah percaya ..

mungkin juga satu ketika exists berdiri dalam muzik yang lain. tp noni pun ta tahu masa tu dlm album apa. noni suka juga certain lagu yang exists lain dri main muzik exists. macam lagu Bunga, penisilin . hilang dalam ramai, bukan lelaki itu.

such a good songs yang orang orang yang cuma suka suka sje ta tahu tentang muzik exists. orang suka suka sje apa tahu. 

diorg tahu pon cuma lagu buih jadi permaidani bukan ke tjuk lagu tu mengintai dari tirai kamar?untukmu ibu, rahsia pohon cemara. 

noni menanti buah tangan dari exists pada usia 25 tahun . selama follow exists 10thn ni. noni tunggu exists buat comeback dengan ezad. tamao joey main vocalist. nk along je backup! 

someday. demi 25thun noni, noni akan jadi muda 10tahun. noni ada dengar pkhabaran tu.cume bila ya?  😂😂😂





6 comments:

  1. im one of the fans as well..start minat mse zaman jesnita. sepp sikitttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi lagu jesnita kita ta berapa suka sgt la awaaa

      Delete
    2. owhh ye ke. awak mint julia kan :) x sngke plak jmpe geng sebaya yg minat exist. haha. btw kte bce kt facebook exists dorg nk wat reunion show kt spore bln 12 ni.

      Delete
    3. Yes . ;) kita sebaya ke? Hurmmm.

      Delete