Nuffnang Code

Friday, August 14, 2015

comeback

salam hari jumaat. kalau ikotkan noni dah retired. pasal noni malas kan. tp. mungkin noni masih lagi noni. 

noni ada impian. satu dah berjaya.
satu akan berjaya. 
satu lagi dalam progress nak berjaya.
dan2 lain2 impian yang sangt banyak.. 

alhmdulilah. setelah hmpir 3 tahun tamat kan zaman study dengan tak berapa jayanya. dan berkerja dengan sangat minimal nya. noni sedar banyk benda. 

yang tak best noni malas nak ingat. tak kisah la masa lalu ke masa kerja ke masa lapang ke. 

terlalu banyak tersakiti. sampai noni dah lembik. ya. hidup tak ada lah susa sgt tp ta senang. 

ok.. bila2 leh PM noni kat social media if you needed someone. 

sebab semangat noni tengah membuak2 nk redah hidup yang sangat tough ni. 

papai. next entri. 

No comments:

Post a Comment