Nuffnang Code

Friday, August 14, 2015

klik iklan berbayar

salam malam sabtu. hari ini noni nak bagi cara nak tambah duit belanja dengan cara paling pasif.

noni da bkecimpung dalam bidang ni lebih kurng 5 bulan jgk. dalam masa 5 bulan tu dpt lah cashout lebih kurang rm80 dan dua kali buat cashout ..

sebenarnya noni pon kurang yakin cara pasif macam ni. tp so far ada lah gak hasil. maknanya tak ada la semua menipu. cuma bila sign up website2 mcm ni jangan harap la cara ni boleh buat korang jadi kaya. 

setakat duit belanja sehari dua lepas la. yang penting jangan putus asa dan kena pandai mengodek la ya.

so far noni tak ada spend langsng utk klik iklan ni. kalau korang nk main risk skit tak ada masalah nak spend. 
noni still tak berani nak spend sbb noni bukan buat benda ni fulltime

benda penting yang korang kena ada adalah .. acct paypal. tak ada acct paypal transation cashout tak dapat d buat. sbb mostly klik iklan berbayar ni dari company oversea. dia perlukan acct paypal. 

acct paypal ni bnyk kegunaannya. so masa korang sign up tu pandai2 la ya. kalau ada apa2 charge tu faham2 la. 

kena la pandai2 main. jangan simply isi. macam tu . kalau in real pun korang ta akan simply nak kasik orang num kad apa kn.

 pakai sense skit. dan banyakkn baca term masa sign up. 

antara website yang noni telah berjaya dapat kan cashout ialah neobux dan clixsense.


clixsense ni ada klik iklan berbayar, ada survey, ada task dan mcm2 lg. neobux pun sama. 

ni je yang noni berjaya cashout dan dapat hasil. 

kalau ikotkan masa nk buat klik dan jawab survey tu je yang kena bsabar banyak.


masa dah ckup syarat nk cashout senang je. ta sampai 2 hari duit tu dah masuk dalam acct bank.

selamat mencuba dan semoga berjaya ya korang. nk cuba boleh klik trus kat iklan dalam blog noni. 

jangan biarkan hidup anda d selubungi dengan misteri. papai.

No comments:

Post a Comment