Nuffnang Code

Wednesday, August 19, 2015

Cara Naikan Trafikk Blog Katanya

Salam. Noni mencari entrie yang paling bermanfaat sebab kepala dah sedikit geylong. just sharing. sebab sharing is caring katanya. hasil daripada mengada time ni lah kaedahnya.jadi mari kita cuba ya... bytheway thanks blog asal  http://amrafahan.blogspot.com/ yang noni sempat baca atas infonya. 


Cara nya begini:1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.

1. matdin
2. MSR @Blogger
3. tengku nizam
4. mizz shizu
5. Myself V3 Me &
6. Blog Hanz
7. BeMie's WoRLd
8. Farah Shafiqah
9 . Qila Razak
10. CekLa
11. Miss Yaty
12. Magrib Menjelma
13.The Simple Woman Day Book
14. AMRAFAHAN - Tripplet's Daddy
15. Rebellover

PERATURAN!!!
1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).***So urutannya jadi mcm nie...

1.MSR @Blogger
2. tengku nizam
3. mizz shizu
4. Myself V3 Me &
5. Blog Hanz
6. BeMie's WoRLd
7. Farah Shafiqah
8. Qila Razak
9. CekLa
10. Miss Yaty
11. Magrib Menjelma
12. The Simple Woman Day Book
13. AMRAFAHAN - Tripplet's Daddy
14. Rebellover
15. Blog Anda

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut :Bila posisi anda pada
 no.15, jumlah backlink = 1Posisi 
 no.14, Jumlah backlink = 5Posisi 
 no.13, Jumlah backlink = 25Posisi 
 no.12, Jumlah backlink = 125Posisi 
 no.11, Jumlah backlink = 625Posisi 
 no.10, Jumlah backlink = 3,125Posisi 
 no.9, Jumlah backlink = 15,625Posisi 
 no.8, Jumlah backlink = 78,125Posisi 
 no.7, Jumlah backlink = 390,625Posisi 
 no.6, Jumlah backlink = 1,953,125Posisi 
 no.5, Jumlah backlink = 9,765,625Posisi 
 no.4, Jumlah backlink = 48,828,125Posisi 
 no.3, Jumlah backlink = 244,140,625Posisi 
 no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125Posisi 
 no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625
 Kita sama-sama cuba jaya okk….Selamat mencuba!!!

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak... Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kt member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat... ingat lagi byk backlink kiter... lagi tinggi rating kiter kat google..
Kite cuba je ni,tak tahu macam mana result.Kite nak singgah semua link di atas.Korang tunggu apalagi?

XOXO

No comments:

Post a Comment