Nuffnang Code

Thursday, August 30, 2012

merdeka RAYA !

salam aidilfitri. as usually. raya dah 2 minggu baru nak update entri. macam ntah hape2 kan. most important maaf zahir dan batin. if ada yang sakit hati secara sengaja atau tidak. *maaf batin tuh lebih sikit. 

* zahir nya. dan luarannya. mungkin ada lah tertampar/ terpukul / terterajang kan. masa zaman sekolah biasa lah kalau bertepuk tampar dengan member. dan besar nih ta ada plak buat perangai biol macam tu. ~insaf sebab member aku selalu sound aku pukul sakit. haha. 

*batin nya. dan dalamannya. rasa nih lah dosa yang paling banyak buat ya tak. sakit kan hati orang, perli2, joyah2. semua2 perkara yang melibatkan perasaan. yang macam tak nampak tapi ada. 



maaf la yew. especially pada member2 yang rapat. yang paling susa kalau nak kata maaf face to face kan. selalunya kalau orang yang kita paling banyak dosa tuh la paling kita susah nak minta maaf. nak2 kalau orang macam aku. sume pon aku rasa aku betul jek. 

happy independent day. aku tak pernah celebrate pun. ~ aku nerdy kannnn. haha. tapi sebab ari nih aku last exam kan. as student d UKM. sedih meme lah sedih. tapi ta nak tunjuk lah. malas. pergi kelas pon malas nak mamp.. nak sedih2 pon ta guna juga. ~ sedih sebab pasni ta pat men2 dalam kelas. sedih sangat. 

p/s : next post cont. mengarut. ~ tgok punya malas nak mencari, icon pon icon terpakai. huh,

No comments:

Post a Comment