Nuffnang Code

Monday, May 14, 2012

mulut tutup. tangan kata.

salam. macam mana nak mula erkkk. teruk perangai. ayat intro macam hape. hurmmmm. kalau nak describe aku nih individu seperti apa. aku honsetly ta tawu. aku rasa aku memang gila pendiam. dalam sisi yang lain aku sure aku bukan like that. tapi selamat untuk aku kata kan. aku agak hipo. walau aku yakin n ramai akan setuju hipokrit tuh sendiri banyak interpretasi tersendiri. senang ayat senang cite. aku akan jadi individu yang lain dan akan menjadi lain depend on siapa dihadapan aku.  dan aku kira aku cuma menjadi diri aku yang sebenarnya bila aku selesa bersama someone2 itu secara naturally nya. 




ya aku senang untuk menjadi kekok, pendiam, no hard feeling bila tidak menjadi diri aku yang other side nya emosi nya melampau2, bercakap tanpa henti, berlawak tak ingat diri. ntah la. sampai hari ini aku gagal memberi satu attitude yang nyata sebenarnya aku seperti apa. bukan aku tak kenal diri sendiri. jauh dari kenal. tapi aku susah nak label diri aku. sebab diri aku tak boleh dilabel. mungkin kalau boleh label pun aku akan label aku HIPO teruk ! 


sehingga saat ini belarutan. dan aku mulai redha yang aku memang HIPO walau tidak adil pada diri sendiri, aku terpaksa mengaku. ~ tetap ada yang ta kena nan HIPO tuh sebab HIPO tuh sepatutnya macam attitude teruk kan bukan attitude comel. ta best. 


p/s : entrie teruk juga. 

No comments:

Post a Comment