Nuffnang Code

Thursday, January 19, 2012

welcome 2012,, woohoo !


aku lah manusia paling ketinggalan,, msok hari ke 20 for a year 2012 baru nak mengupdate welcome welcome. =,=" maklum lah aku nih memang ta suka ikot peredaran zaman sangat. aku suka ikot suka hati aku bila aku suka je. sebab tuh blog aku macam sampah dan takde follower. kan. kan. kalau nk mengenang 2011 untuk entrie nih. aku rasa meme berat lah. sebab mostly aku da lupa apa yang berlaku last year. haha. dan aku malas nak kenang dosa2 yang telah aku buat sepanjang 2011 dan terutama d akhir2 tahun. demmm. aku meme teruk. aku buat lelaki itu menangis,, ;( sumpah. aku ta maafkan diri aku pon. sume salah aku. sume salah aku. syukur aku masih d beri peluang untuk terus d samping dye. dan aku meme mahu terus. walau aku da ulang silap sama ntah berapa kali. *stop

lalu bagi membuka episod baru tahun baru ini. aku mulakan dengan bismillah. 14 january 2012 merupakan hari yang agak bermakna. ntah aku excited lebih2 macam apa ntah kan. gila mengada.

kak mel sudah engaged ,, weeeeeeeeeeeee... nape aku excited erk? maybe macam nih lah, aku rasa macam tahun nih akan indah hendaknya.sebab d mulakan dengan perkara indah d awal tahun. harap indah sepanjang tahun. amin.

aku tada azam,, wishes pelik2. klau ada pon perkara yang aku mahu untuk long run je la. untuk short run for every year nih meme aku takde. aku maleh nak pikir meh. *stop


nih la pic kali terakhir aku cut hair. pas dr saat picca nih smpai sekarang aku tada cut hair.


gambaran sebenar style cut yang aku nak masa tuh sebenarnya lebih kurang mcm nih. tapi meme ta mungkin la akan jd totally like aku nak. aptb kan ! lgpon rambut aku meme rosak+kering+kembang dan bermacam2 lagi masalah. huh,, klau jadi like aku nak pon kejap je. esk2 ntah jadi macam mana ntah.

aku berhasrat untuk menjadikan rambut aku seperti nih pula.

ataupun begini
tapi macam jangan harap la kan nak jadi begitu dan begini. meme aku kne treatment beribu2 kali baru jadi mcm dalam pic. adohai. lgpon susa sbb rambut aku nih da ntah apa ntah potongan nya. ta rata. hurmmmm. dpn pnjng blkng pendek. hurmmmm.


aku terpikir gak nan buat mcm nih dan..


atau macam nih macam yang aku penah buat macam yang nih ~ berapa manyak kali macam da..

hurmmmm. aku meme nak buat sebab rambut aku da macam apa sangat kan. tapi. rambut aku like belum cukup pnjng untuk wat mcm nih balek.

senang. wearing hijab je kan msok praktikal kang. mesti sopan. manis. ayu.. ta pyh susa2 pikir. lgpon kalau wearing hijab dapat gak pahala. *stop* mana kah nak datang redha kalau ta pasrah. :0

No comments:

Post a Comment