Nuffnang Code

Friday, August 19, 2011

wOnDerPets !


salam and hello there,, sory lately nih malas nk update blog kan.. even sem break,, masa lapang mnyk.. malas nak crik topic kan.. so bia kan blog berabuk dan berkulat sahaja..

ok,, sebenarnya sangat senang nak detect someone tuh penyayang or tak.. for me la.. sama ada dye sangat pencinta kanak2 atau pun dye adalah seorg pencinta haiwan.. yupppss,, from dat we can see ya ! tapi aku bukan nak BOLD yang aku nih penyayang la kan.. haha.. BINGO !



terima kasih tumblr for dis picca..

yeay ! one more thing dat we should know is,, untuk melihat seseorang itu mempunyai haty yang ikhlas atau tidak lihat la sama ada kanak2 atau haiwan suka kan nya atau tidak.. :)

kalau mahu nya dye wat2 suka je kan,, ta jalan lah menda tuh sume.. tapi ta sume org suka show ryte even dye suka sesuatu tuh.. so,, is not easy la kn.. nak kata org tuh ta suka kanak2 or haiwan sbb ta sume org suka show off.. lgpon org yang baek pluz low profile mmg ta suka show off kan.. lalunya menyukarkan pemilihan gadis2 terhadap teruna2,, haha.. harus ke?

No comments:

Post a Comment