Nuffnang Code

Monday, June 6, 2011

dari kaca mata saya,, :D ~ by admin 1



hello there,, i dun hve a hobbies like dis before.. but now like to do it.. yeay ! watching n watching..

otw download so many story.. but not a korea movie,, so sory yaw ! olso luv watch movie at a cinema bcoz it's more real.. n now juz to share my opinion,,, let's check it out..


yeay ! ok, the rock hensem.. waaaaaaaaaaaaaaaaa,, yg len aku fokus.. tapi kat the rock aku fokus abes abesan.. haha.. jalan cte mantap.. plakon sume superpower.. n i like.. even tgok dis movie berkali2 pon akan ase besh.. for me la kan.. kalau others tak suke.. is not my false la kan ! but tetap tk reti nak kasik bintang..


ok,, dis cte not my choice act.. tp tpksa la kan.. cte len da sold out.. so tgok gak.. jalan cte ok.. tp juz biasa2 saje bg aku.. sebab aku ase story yang theme like dis mmg da manyk.. bunuh2 pontianak.. kejar2,, hero jugak menang.. so.. if i have a more money,, i dun want waste my time to see twice n olso dun wnt buy a dvd or download..



olso ase cam dejavu ble tgok story ni.. y erk.. ramai org puji cte nie besh.. tapi aku ase cam theme dye n jalan cte takde kelainan yang nyata.. berebut kuasa antara dua beradeq,, sorang bek sorang jaat.. n last hero menang.. haha.. tp ttp thumb up coz tak membosan kan even aku hampir2 ttdo kat cinema sbb nantok.. huhu..


story nie mmg aku rasa sangat excited nak tgok.. aku bukak paper baca sinopsis n trus tak agk2 g cinema.. ok ! scary.. budak kalau tgok sure akan ngigau.. ada part2 yang terkejut jugak tp cte nie lebey scary kat part rupa antu.. n kesan sound effect nice.. gmbr film mmg nampak la nie cte anto.. suka ! jalan cte bes sebab tak pnh tgok jln cte yang mcm
nie.. mmg tak rugi langsung..



ok,, honestly aku tak follow series story ni k t.b .. sbb mind set aku cte ni same like novel2 yang aku penah baca.. mungkin yang jrng baca novel melayu,, cte nie akan jadi interesting.. hmmmmm,, tapi aku tgok gakss movie dye.. ok saje.. pling ske tema lagu sangt kena pd cte nie.. gmbr cantek.. tp cte mcm agak mengejar,, mungkin terlalu mnyk
yg nak d ceritakan..



ok,, aku ta penah follow cte nie before,, kartun nya pong ta penah.. tapi aku supersuka tgok cte cmnie.. :D sebab cte cmne salu kita tk jangka wht will happen next.. ske ! ske ! ske ! wat aku pikir mnyk nya idea diorg create main character yg sume different.. sangat creative n genius tok org yang ilham cte nie..

sangt menghampakan.. dialog pling weak.. mcam kua kan tangkp muat je.. mle2 sbnrnye dialog da sempoi.. tp ble kua antu,, dialog tak hape2,, cth " apa yang kau nak?" tnya kt anto cm2.. logik nya kalau nmpk anto tak tnya kowt soaklan2 bodo cm2.. ada mnyk lagi la yg show dialog sangat hampeh.. contain n jln cte da k n smart la gaks.. tp tak puas aty nan dailog..

kalau nak tgok movie,, make sure kita search n checking dlu.. sebab klau tak mmg rugi lah..

No comments:

Post a Comment