Nuffnang Code

Thursday, June 30, 2011

back to 2005 ~ by admin 1..

ok,, if i hve chance to choose year dat i can back to.. yupsss,, i really wnt it.. to back in year 2005.. really miss dat time.. one of da reason is,, feel like dat time , our's heart such like kapas.. suci dan bersih.. :)) ngeeeeee.. but what can i say is yeah !
ta taw lah others think apa kan,, tapi utk aku la.. dat time dan d usia itu rasa kejujuran tuh sangat tinggi ! :) means nya.. once kita feel sesuatu tuh kita feel nan penuh rasa jujur ,, once kita marah.. kita marah btol2,, bila kita suka, kita show btol2.. takde istilah hypo di usia itu.. untuk life aku la.. takde jugak istilah jaga perasaan orang.. sebab kita lebey sayangkan what we feel more than what others feel..

brave pjuang kan rasa ! waaaaaaaaaa,, haha.. melebey bahasa kuh.. ok!

di usia itu jugak,, yupss.. time tuh usia aku 15 tahun.. innocence je time tuh.. btol ! dat time aku admire la kat sorng senior nih.. walawey kan.. share la nan best fwen forever,, ya.. time tuh semangat setia kawan, percaya kawan sangat tinggi melangit.. sume dok share nan kawan.. yelah kata bff kan..

share la nan bff aku.. biasa lah kan,, aku nih kalau admire kat orang.. orang tuh kira macam akan d reject la oleh bff aku.. mean d reject tuh,, taste aku 100% lah tak d sukai oleh kawan2 aku..

sebab.. sebab.. kalau aku admire orang ,, orang tuh msti cam bukan orang femes2 la kan. standard low profile,, muka biasa2.. attitude biasa2.. srba srbi biasa2.. type aku kawan mmg cmtuh.. harap maaf takleh wat pe la kan..

bila da tunjuk orang yang admire tuh kt kawan2,, diorg pun gtaw nama mamat tuh kan.. ok ! aku ta percaya, first,, nama yang kawan aku gtaw tuh cam nama orang lama2,, lah.. tak percaya la kan mamat cool tuh nama cam orang lama.. kalau bapak bliau yang nama cmtuh percaya lah.. 2nd kawan aku yang gtaw tuh mulut becok.. mana la taw dye kelentong aku kan.. third,, sebab aku ta dapat kepastiaan sndiri nama mamat tuh sape..

ok,, short story nya.. nah kau buku mamat tuh dpn mata.. ! nama mamat tuh !

wey.. btol ka.. masih lagi tak percaya,,

mana kawan aku cilok buku orang kowt..

dasat kau kawan amek buku yang orang tinggal kat surau ke kat mna !

okay ! atas dasar kepercayaan yang tinggi pada kawan, aku pun percaya nama mamat tuh _________ akhirnya..

konon2 kawan aku nak pulang lah buku tuh kat mamat yang aku admire.. last2 jadi hak peribadi lah kan.. nak bagi balek apa nya, da jadi belacan kowt.. gne smpai abes form 3.. ambik kau !




ksimpulan,, sume tuh just kebetulan ok ! dan apa yang terjadi benar belaka.. kawan aku terdapat atau teramek atau terjumpa buku mamat yang aku admire secara kebetulan.. ya.. secara kebetulan mamat yang aku admire bukunya telah di ambil oleh kawan aku.. yeay !


p/s : jangan gne buku orang wat harta ya kawan,, gaga.. da most important is rasa tuh sangat jujur okay.. even aku just admire.. aku really mean it ! cuma antara manyak dengan tidak lah kan.. n aku ase satu penghargaan la tok mamat senior yang aku admire tuh if dye taw ada orang penah admire kat dye.. walaupun dye takkan penah taw.. sebab feel tuh da tak importnt da now, yg important hanya moment d usia itu..

No comments:

Post a Comment