Nuffnang Code

Wednesday, June 1, 2011

babies ! iwantyou.. gimme,, gimme.. ~ by admin 1


asal aku je erk yang asik post entri.. mana ntah partner aku lg sorng tuh.. haish,, biasalah kan.. bz lah tuh.. ok ! tak kesah .. :D nnty juz wait n c jork k.. ok,, entri for dis time bout babies ! ilove babies n iwant babies,,


sumpah aku geram ! aku gila budak !


jgn confusing k.. sebab ada yg gmbr budak btol.. ada yang cuma doll budak.. if i not mistaken.. i baca dari paper ari tuh.. dah lama jugak lah.. pasal nie hah.. doll babies.. yang sangat menyerupai babies sebenar.. macam scary.. tp shumel.. sebab memang sama sangat nan babies sebenar kowt.. i like !

kan.. kan.. i kata btol.. yang nie mmg picca doll babies.. bukan babies sebnr taw.. dalam artikel dalam paper tuh.. t'tulis yang doll babies nie bukan je tok permainan budak2 tapi ianya juga tok mummy2 budak.. what?? yupss.. dis is true..


yupppss,, dis one olso create for mummy budak sebagai alat saiko.. haha.. yelah mummy budak yang kehilangan babies mereka serta tak pat trima kehilangan itu dapat dibantu untuk di ilang saket,, tekanan,, stress,, kemurungan dan saket2 jiwa yang seangkatan nya. untuk memulihkan mereka..

ok ! bubye ! have a nice day to u'oll..

No comments:

Post a Comment