Nuffnang Code

Friday, May 27, 2011

this is luv,, :D ~ by admin 1..

hello.. hello.. dis entrie title sangat general la kan.. not ma luv story.. dun want anymore to repeat or cont ma luv story.. boring. boring topic.. but dis entrie is bout part of ma luv.. <3




tempat jauh lagi di kenang apatah lagi tempat bermain2 kan.. so,, even aku merantau jauh kat mana pong.. place yang owez ada dalam ingatan aku,, of course AMPANG.. :D sebab.. sebab.. aku ase AMPANG adalah place tercentre ! wow.. motipp.. bukan klcc yang aku nak frame.. juz bold for signboard !

lgpon place ni sangat mistery la bg aku.. dah jadi soul aku gaksss.. so kalau aku merantau jauh.. place ni sangat memanggil aku.. wawawa..

pling bes,, transport termudah tok didapati.. not 2 worry lah.. lrt, putra, bus, n taxi.. sangat mudah.. compare nan tempat2 len.. i guess so.. transport murah ok ! aku kat ceruk pendalaman pon transport tak berbaloi langsung ! dat is one factor aku ase AMPANG is a bes place..

but still ada pro n kontra nya jugaks.. jalan raya owe jams.. jams.. boring gaks sometime.. selalu gaks terkua ayat org2 nie sume tak reti dok uma ke.. ~termsok aku la kan.. damn ! so is better aku dok melepaks kat uma.. :D luv dat !




nie environment kawasan perumahan sya ! weeeeeeeee,, ok ! jus pangsapuri house.. but.. but.. aku sangat chenta kan nya.. even rumah aku tak besar kan ,, life aku tak mewah kan.. yupsss aku sangat proud nan apa yang aku ada.. rumah aku tak besar,, life aku tak mewah.. tapi,, aku mampu belajar until aku dapat masuk U.. mampu?? ok ! haha..




No comments:

Post a Comment