Nuffnang Code

Sunday, April 24, 2011

~ReLaXing,,


salam,, :D gud luck for anyone dat hve examination especially ma partner lah kn yang bru nak stat exam dis wednesday.. tumpang simpati la.. :P aku da abes exam ngah enjoy2 nie.. rutin la kn.. exam pon enjoy2 jugak! tak exam lagi la ligat..haha.. entrie yg aku kua kn terpaksa santai. sebab menghormati org2 yang ngah exam..
ok ! juz want to give a simple idea for everybody to hve a nice day like me.. :)

1. have some gud food... yeay.. like ma hobby kn suka crik tmpat mam, g mam2.. yes itu cara saya hargai hidup saya.. luv dis quote , I take care of my flowers and my cats. And enjoy food. And that's living. ~by Ursula Andress.


2. lepaking wit gff & bff,, :D plan reunion n event.. yeah,, da plan pon.. juz wait for dat tyme..

3. motivate ourself,, ok ! dis agak serius part.. aku amalkan dalam life aku.. when aku bangun je dari tidur aku plan every single thing yang aku nak wat tok ari tu.

4. juz wat menda2 yang bermanfaat :) agar kelak tak nyesal mghabiskan hari2 anda. like reading la kan. improve comunication like bersosial.. haha..

No comments:

Post a Comment