Nuffnang Code

Thursday, March 10, 2011

wanna be sUpErHeRo !

hehe,, pe2 hal gelak dulu.. agaklah lama tak mengodek blog kuh ini. lagipon apalah sangat blog usang ini. berhabuk pon takde olang peduli. asal nya ada plan, tuh mencari seorang pengupdate blog secara bersama. tapi setakat nie takde org mao.. maklumlah blog cikai jork nie.. hAHA..ohhhh, what so ever cik NONI.  ok! if i have a magic power.. i choose to have.. 


mana ya,, mana ya.. haha.. toksah dok pikir.. lagi dulu meme aku inginkan nya.. SAYA MAO ADA POWER  , yg membenarkan saya untuk baca hati orang.. :D
sebenarnya pilihan ini,, meme tersangat lah kolot ryte.. padahal aku muleh pilih tok jadikan daun kepada emas,, eceh3.. dan bermacam2 lagi selain memilih tok punya kuasa membaca hati olang.. 
sedap ke baca hati orang nie sebenarnya?? tak bukan.. sebab hati orang bukannya semua manis macam choc.. :)


aku mahu punya kuasa e2,, kerana aku mahu selalu menjaga hati orang.. 
really hurt when u noe someone dun like you even they r not important in ur life..  n aku tidak mahu ditipu perasaan oleh sesiapa.. tidak mahu menjadi orang yang lurus yang selalu percaya apa yang didengar. :)
feeling 2 sesuatu yang unik.. oleh itu aku mahu menghargainya dengan bersyukur tidak mempunyai kuasa membaca hati orang.. haha.. STUPID you NONI ! sekian.. 






No comments:

Post a Comment