Nuffnang Code

Sunday, March 13, 2011

i'm already 21 but i 'm still small one..

ok.. today nak share sikit.. sebenarnya ingat memang nak postpone update kerana sangat bz dan penat tapi luangkan gak masa.. sebab. simple. first release skit tension gara2 banyak keje nie dan kalau update later keghairahan nak share topic nie memang not on mood lah.. 



antara da best experience i have.. dah salah satu impian aku sejak dari mengenali diri sendiri. iaitu pergi melawat ke rumah org tua2.. 
ok. dis pusat terletak dekat n9. rumah seri kenangan. penghuni around 227 orang.. 

dan tiba d sana aku sempat masuk ke wad yang menempatkan warga emas yang sedikit mental kurang. dimana aku sempat memandikan mereka2. ya, sangat2 sedey. dalam hati HANYA tuhan TAHU.. 

ya.. bwt aku ase diri aku tersangat2 kerdil. memikirkan yg ESA itu tersangat berkuasa. mengambil keupayaan kita dan juga kita tentunya akan kembali kepada NYA. 

mnyak aku nak share sebenarnya tpi maybe not 4 dis tyme.. 

last.. aku sempat hiburkn semua orang dekat event tuh.. sory suara meme tersangat gegar.. aku jarang nyanyi depan orang yang tidak dikenali.. tapi aku enjoy n tak ase malu tp agk nervous.. ada sorg budak  tgur sore ak sedap ala2 macam rockers walau gegar2 pada permulaan. ya.. aku tengah membiasakan diri comunicate infront orang ramai n atasi masalah nervous. so aku tak nyesal nyanyi infront orang ramai. hehe..
walau borhan kutuk aku. jaat kau borhan.. ok! honestly aku taw sore aku tak dap.. haha

2 comments:

  1. weyhh..hang nyanyi???xtahu pon ko ley nyyi...
    lagu ape weyh ko bawak??

    ReplyDelete
  2. nyanyi lgu rock ar.. haha.. ak kn rock.. tp getar kowt sore kuh.. jum karok !

    ReplyDelete