Nuffnang Code

Tuesday, February 22, 2011

minat @ trend = keperluankah??


techonology part,, sya agak kuno part nie.. mean dat, aku juz take it technology2 yg asas sajork,, handphone biasa, laptop biasa, camera biasa dn sume yang biasa2.. wink3. perkara pertama, adakah aku begitu menginginkannya? yup, bila aku ingin aku akan memilikinya. semua orang pun,, pasty begitu. but now,, aku juz nak classify.. minatkah?? yang tidak dipengaruhi orang persekitaran dan ikot kata aty. atau juz trend? trend yang wujud mengikut peredaran masa, dan pasty akan berlalu dan hanya untuk kaki2 ikut aty org?? mana satu.. anda cuma perlu memilih.. dan anda akan tahu sama ada perlukah??




aku bukan kaki gadget.. tapi.. tapi.. aku nak ni!!!!!!! sebab cumey.. aku nak memiliki menda cumey nie.. :D
hadir dari citarasa itu minat.. 


i bukan miss pinky.. tapi i tak muleh la lihat menda2 cumey.. geyam !!!!!! ase nan mamam jork..haha.. muleh kah?? mulehkah.. 

beli.. beli.. beli.. beli yang biasa2 jork.. tapi bila dah beli tak guna plak.. MP3 biasa2 aku pun dah lenyap..
 cik noniamira tak suka jaga barang.. haha


menda cumey mesti kaler pink ke?? busan plak rasa,, takde ke menda yang like mistery2 ckit.. kaler itam kah.. baru unique.. wujud pilihan antara pilihan maka itu namanya minat. 
cik noniamira memang banyak songeh.. 

 maaf lah,, takde menda alah nie..
 cik noniamira bukan miss gadget,
sangat keji lah melihat orang bwk nie brng kat mall.. trend kah?? trima kat sume tempat, but not at mall .. perlukah? 

No comments:

Post a Comment