Nuffnang Code

Friday, December 24, 2010

tulis2 kosong..

d sini ingin menyatakan bukan ak tak berminat untuk membuat penulisan berilmiah d blog. tapi ak ase blom sampi masa nya. :) bia la.. wat masa ni fokus pada penulisan pasal kehidupan. sebagai student economy memang manyak isu-isu yang leh d bangkitkan. lebey2 lagi ak seringkali tertarik ngan isu-isu politik. isu politik yang tak pernah habis.



~haha.

 

agiepon klo nak tulis menda berilmiah nie, bukan muleh men redah je siap-siap kang ak kena 'band', tak ke naya. manyak menda kena amek kira sensiviti agama, budaya, kaum, dan bla3. klo cakap pasal diri ak je, kutok2 diri sendiri takde sape akan persoalkan.


~ak tak suka kena kritik.





senang cerita kalau nak tulis menda-menda berilmiah perlukan masa. perlukan manyak pembacaan.


~ak sangat bz lately.. lalala.

 


sangat bz nan study dll. dan jujurnya ak da makin kurang membaca.. haha. comic, novel, magazine pon ak dah jarang sentuh inikan pula nak sentuh buku-buku berilmiah.. kalau nak tulis hentam keromo memang muleh.


~aku leh je kalo nak guna teori sendiri nan andaian sendiri, tapi jawabnya penulisan ak tuh bodoh-bodoh je la..-___________- 

No comments:

Post a Comment